ANĐELINA BRAĆA STIŽU U BEOGRAD?! Spremili paklenu osvetu za Zvezdana: “Padaće glave, to su ozbiljni momci” Evo šta će da mu urade

Zvezdan Slavnić šokirao je javnost svojim ponašanjem u rijalitiju “Zadruga”, posebno kada je uplovio u vezu sa 22 godine mlađom Crnogorkom, Anđelom Đuričić, na kojoj se gotovo svakodnevno istresa nazivajući je pogrdnim imenima, a nerijetko se odluči i da fizički nasrne na nju.

Međutim, kako prenosi “Republika”, braća mlade fizerke iz Herceg Novog ne mogu više da gledaju kroz kakvu torturu im sestra prolazi, te su riješili da krenu put Beograda kako bi se obračunali sa Slavnićem jednom za svagda i na taj način se oslobodili sramote kojom je njihova porodica obilježena već neko vrijeme.

– Anđela ima jednog rođenog brata, ali u celu priču uključili sa cela familija, sva braća su ogorčena što im sestru maltretira jedan robijaš koji ne preza ni od čega. Njeni roditelji, Veliša i Ljiljana ne izlaze iz kuće od sramote, sklonili su se potpuno iz javnosti, ali su u dogovoru sa članovima cele porodice Đuričić skovali pakleni plan da se osvete Zvezdanu i spasu mezimicu – priča dobro obavešteni izvor, inače blizak Đuričićima iz Crne Gore.

– Braća su ozbiljna, čekaju pravi momenat da krenu put Beograda i sačekaju Slavnića kada bude izlazio iz “Zadruge” i naplate mu sve što je uradio Anđeli u rijalitiju. Padaće glave, to su ozbiljni momci i neće dozvoliti da njegovo ponašanje prođe nekažnjeno. U najmanju ruku, dobiće batine koje će pamtiti do kraja života – zaključuje izvor za “Republiku”, nagovijestivši da sa ovim stvarima kod njih nema šale.