ANA ĆURČIĆ SE OGLASILA O VEZI MAJE I ZVEZDANA: Evo šta je rekla, “PAŠĆE TU GREBANJE…”

Nije štedila nikoga!

Ana Ćurčić je u Rajskom vrtu razgovarala sa Drvom Mudrosrti o Zvezdanu Slavniću i njegovim aferama.

-Drvo ja sam super. Sa Zvezdanom nemam odnos, meni taj odnos ni ne treba, ovako mi je super. Čujem ja da se priča po kući da ga volim, ali svako ima prava da misli šta želi – rekla je Ana pa prokomentarisala novi trougao Maju, Anđelu i Zvezdana:

-Zvezdan je sa Majom, Anđela je ostavljena. Ona je njega ugušila, on je mene ostavio zbog nje, onda ostavio nju, ona pretužna. Onan glumi da ima stavi i dostojasntvo. Što se tiče Maje, to mi je bilo neočekivano od Zvezdana, ali videćemo šta će sve biti, siguno je da će biti haosa – rekala je Ana, pa dodala:

-Maja će da drži kočnoicu, ali mislim da će i tu da padne grebanje. – dodala je Ana.

-Meni nije jasno što je Anđela uradila Zorici Marković, onakav stav i ono da govori i radi, a onda kao ponizno se izvinjava, tu mene ničega, niti smisla niti normlanost. Sve je kod nje iz afekta a sve je sutra izvini, a po meni, ako je to sve izgovoreno, a to svi znamo da misli, neka stane iza svojih riječi a ne kao da se izvinjava, Meni je njeno ponašanje jadno, ona je kao Zvezdan sebična, arogantna, nema empatije, sve ponižava a najviš glumi – rekla je Ana o Anđeli.

-Da li misliš da ima osjećanja kod Zvezdana prema Anđeli – upitalo je Drvo.

-Ne bavim se time, ali ne znam ne vjerujem – dodala je Ana.

-Njemu je laknulo, nema priljepak, nema ko da ga guši. Iskreno da li će Maja i Zvezdan potrajati, zavisi od nje. Maja je ružno to uradila, opravdano je sve ono što se o njoj priča. Mi nismo drugarice,a li ona je i te kako svjesna šta radiš – rekal je Ana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.