ANA ĆURČIĆ ĆE DA UMRE KAD OVO SAZNA!” Zdravlje zadrugarkine majke ugroženo – DOŽIVJELA JE ŠLOG?!

Milena Kačavenda, najpoznatija kuma Srbije, koja je popularnost stekla nakon što je njena prijateljica Ana Ćurčić ušla u najpopularniji rijaliti “Zadruga6” obratila se širokom auditorijumu putem lajva na drušvenoj mreži Instagram.

Kuma je otkrila koji spektakl publika može da očekuje večeras u okviru emisije “Amidži šou”, voditelja Ognjena Amidžića

– Dobro sam, radila sam, nisam očekivala da će se ovo sve desiti. Ovo će najveća šamarčina biti Ani. Mislim na Slavičino uključivanje – to je bilo iznenađenje, ja Slavicu više ne štitim. Ponijela sam praćku, moram da se bijem protiv Slavnića. Anu ne ostavljam, a baba laže – oštro je počela Milena.

Da li je Slavica prodala stan zbog Ane – glasilo je pitanje upućeno kumi.

– Anina mama je prodala stan! A Slavica je beskućnik, zato što je dala pare Slavniću da kocka, a ne da pomogle Ani. Mi smo gajile 4 uspješna djeteta koji su sada na fakultetu i ja radim, ne čekam ništa ni od koga! Ona brani sina! Ubicu, zlostaljača i potencijalnog silovatelja. Ne dijete, već odraslog čovjeka!

Priča se da je Slavica uzimala novac za ovakve i slične izjave – nagomilavala su se pitanja ovakvog tipa u komentarima.

– Zvezdan je prijetio iz “Zadruge” deci. Za nju ću iznijeti večeras skandalozne detalje. Slavica je samo oslabljene psihe, mi smo bili tu uz nju. S njom može da se razgovara normalno. Ana će da umre kad ovo sazna. Anina mama se šlogirala prije tri dana – izletelo je kumi u jednom trenutku, nakon čega je naglo promijenila temu, bez obzira na pitanja koja su nailazila.