ALEKSANDRINA MAJKA ZAVRŠILA U BOLNICI: Zadrugarka nema pojma šta se dešava kući

Nije joj bilo dobro!

Aleksandra Nikolić je optužila Filipa Cara da je uputio poglede Maji Marinković, te su zbog toga ušli u žestok okršaj.

Tokom svađe pale su teške riječi, psovke i uvrede, a tim povodom se oglasila Aleksandrina majka Slovenka, koja je otkrila da joj je pozlilo.

– Opet sam bila u hitnoj, šta da vam kažem? Ja sam osjetljiva i prema drugim ljudima, a ne prema svom djetetu. Ona je toliko doživjela porodičnih trauma, tako da njoj treba mir, a ne dranje.

– Moje dijete se jedva izvuklo iz trauma i iz bolesti. Ne diraj mi je! Njoj kako nešto izgovori, bilo ko, nema veze, to je kraj za nju. Ona nije svoja. On je bio tužen, povukla je tužbu i on opet isto radi. Znači ja treba da idem dalje i da napravim belaj. – rekla je ona, pa otkrila da smatra da između Filipa i Anđele Đuričić postoji nešto više:

– Ako se sjećate, ako vidite slike, ljeto i priča, ako se sjećate i onog kluba u Beogradu, tako da, sve vam je jasno. Postoji nešto više, ali on treba Aleksandri da kaže da ide na svoje mesto, da pokupi svoje stvari, a ne ovako da je maltretira. Treba to podnijeti, mi smo imale golgotu od života. Plašim se da ne dobije samo gušenje ili aritmiju, pa ne znam šta da joj radim?! Ona se 10 godina liječila, to ne mogu nikome da objasnim. Molim se svaki dan da se sačuva. Pravi mangupi to ne rade. Nije on ni f od frajera, niti je m od mangupa.