“AJ SAD ISPADNI MOJA ŽRTVA”: Ana Ćurčić RONI SUZE zbog Zorice Marković, pjevačica je ponizila KAO NIKAD!

Ana Ćurčić u razgovoru sa Zoricom Marković otkrila joj je da se ne osjeća dobro zbog svih situacije koje su se dešavale u “Zadruzi” poslednjih dana, a kada se osamila u sobu briznula je u plač.

Sanja Grujić je Ani željela da pruži pomoć, međutim Ana je odbila. Sanja je zadrugarima prenijela da je Ćurčićeva imala nervni slom i zabrinula ih.

Nakon toga, Zorica Marković došla je do Ane Ćurčić, koja joj je prepričala šta se desilo dok je ona bila na žurki.

– Ova Sanja totalno nije normalna djevojka… Ja se tu isplakala, a kada je ona ušla, ja sam sjedila i namjerno sam kosu pokrila. Ona me je pitala: “Je l’ si dobro?”, ja ne znam ni šta sam joj rekla. Marko ulazi i kaže mi da se priča da sam imala nervni slom – pričala je Ana, a Zorica joj je uporno govorila da ne obraća pažnju na to.

Međutim, kako je Ćurčićeva nije poslušala već je nastavila da diže tenziju, Zorica je pobjesnila i izašla iz Bijele kuće.

Ana je krenula za Zoricom, te su nastavile raspravu u dvorištu.

– Imala sam scene sad sa tobom bespotrebno. Lupanje vratima je po meni bespotrebno. A Tamaru pitam i sad joj kažem: “Umjesto da budeš objektivna ti uzmeš i klimaš glavom” – rekla je Ana.

– Nisi se prodrala, rekla si nervozno i povišenim tonom. Ne trebaju mi svjedoci, nisam luda – rekla je Zorica.

– Ja nisam bila nervozna, sad sam postala nervozna sa pričam kada je ovo krenulo. Ti si htjela da zbrzaš, a nisi uopšte u toku bila – rekla je Ana.

– Nisi se izdrala, ali si nervozno rekla…Zvučalo je kao da kada ja uđem da ja sve pokvarim. Ja sam to rekla jer znam kakva je Sanja, izvrijeđaće te. Hoću da se stane – rekla je Markovićka.

-Dobro Zoko, neću da se svađam. Evo ućutaću, hoću da ućutim – rekla je Ana.

– Je l’ ti vidiš šta radiš sa mnom?! Ti igraš sa mnom ping pong – rekla je Zorica.

– Sada me nabeđuješ da sam kriva – rekla je Ana.

– Ti ne znaš ponovo gdje si i šta si…Sad sam kriva što sam došla dva puta da vidim kako si – rekla je Zorica.

– Nisi uopšte. Ako ti misliš da sam ja pomislila da si ti kriva…Jaoj Zorice šta ti meni radiš u glavi, ti meni mozak pomjeraš sada i drobiš na sitno – rekla je Ana.

kurir.rs