ACA BULIĆ VIDIO ZVEZDANA NA PARKINGU: Odmah objavio fotografiju Slavnića, sa njim bila i kćerka Ane Ćurčić (FOTO)

Aca Bulić je vidio Zvezdana Slavnića na parkingu, koji je nedavno diskvalifikovan iz Zadruge, i odmah ga je uslikao, što je i objavio na svom Instagramu.

Kako Bulić priča imao je potrebu da pozove Zvezdana da popričaju, ali Iva nije željela da se susretne sa njim, pa je odlučio da će to ostaviti za dane kada Ana bude izašla iz rijalitija Zadruga 6.

– Da, bio sam sa Ivom, vidjeli ga, htio sam da ga zovnem, ali mala nije željela, nek izađe Ana pa ćemo da vidimo – rekao je Aca.

Podsjetimo, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su iz “Zadruge” zbog nasilničkog ponašanja i produkciji će morati da plate kaznu 100.000 evra. A njihovi fanovi navodno skupljaju novac kako bi im kupili stan u Beogradu.

– Oni podržavaju Anđelu i Zvezdana jer vJeruju da je ljubav među njima prava, a kako nemaju završeno stambeno pitanje, već trenutno borave kod Zvezdanovog oca Moke Slavnića, oni su se okupili s jednom jedinom idejom, da im taj problem riješe – ispričao je jedan od njihovih fanova i dodao da među njima ima i puno onih koji žive i rade u inostranstvu, te je ubjeđen da će uspjeti da prikupe 100.000 evra za jednosoban stan u srpskoj prestonici.