“ACA BULIĆ JE PREBIO ANU, ZATO SU I RASKINULI”: Kuma otvorila Pandorinu kutiju i iznijela jezive detalje, HAOS TEK POČINJE

U toku je nastavka sinoćne emisije “Pitanja gledalaca” u kojoj će voditeljka Maša Mihailović učesnicima “Elite” postavljati sva pitanja koja zanimaju publiku.

Naredno pitanje voditeljka je uputila Mileni Kačavendi.

Ana Ćurčić, Milena KačavendaFoto: Srbija Danas/Milana Pavković

Kako si se osećala kad si shvatila da nisi važna Ani i da te je iskoristila? – glasilo je pitanje.

Loše sam se osećala, ali bih iskreno sada sve isto uradila. Ispravke nema, to je činjenica. Ja ne mogu da verujem da ona nije imala poverenja u mene. Saznala sam gomilu ogavih stvari. Kada je naš odnos u pitanju, jako mi je teško, jer sam došla do svega toga. Ja sam živela skoro trideset godina sa mužem, tuđe nikada nisam dirala, lojalna sam do srži. Ja ne želim da imam neko vreme, ali nisam ušla da joj se svetim. Jako mi je žao nje, jer i da nije imala nikog, imala je mene. Ako je Bulić ostavi, ostaće sama. Tvrdim da je pokušao da pobegne. On je u celoj priči video neki interes, vezano za fudbalere. Aca je prebio Anu, zato su i raskinuli prvi put. Godinama nisu bili u kontaktu – istakla je Milena.

Ja sam se isto tako opekla u prijateljstvima. Meni se dešavalo da sam se opekla toliko jako da se skoro nisam više upuštala u nova perijateljstva. Milenja i Ana su pojednom slične, jer obe imaju liderstvo kao sposobnost, a to je da neke ljude pridobiju, kao i njihovui pažnju. Zajedno su bile u nekim stvarima – kazala je Matora.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Detaljnije pogledajte u videu.