RETROGRADNI MERKUR JE MNOGE UZDRMAO: Uskoro stiže najgori dan u septembru, zapamtite i bolje ne izlazite iz kuće




Saznajte koji će biti najnesretniji dan u septembru 2023. godine

Retrogradni Merkur, astrološki fenomen koji je već stupio na snagu, donosi sa sobom potencijalno izazovne uticaje za sve horoskopske znakove. Ovaj period će posebno biti izazovan za nekoliko znakova i trajaće sve do 16. septembra.

Važno je napomenuti da iako retrogradni Merkur može stvoriti nesporazume i male smetnje u komunikaciji i svakodnevnim aktivnostima, postoji još jedan datum u septembru na koji treba obratiti posebnu pažnju, jer donosi potencijalne velike probleme i rizike.

Taj datum je 14. septembar

Merkur će biti u konjukciji sa Venerom, što je astrološki aspekt koji se javlja kada ove dvie planete dođu u istu liniju na nebu. Ova konjukcija može doneti izazove u različitim aspektima života. Većina ljudi može osjećati gubitak motivacije za rad, napredak i kreativnost. Ovo je vrijeme kada se može razviti osećaj nezadovoljstva i apatije.

Neki od potencijalnih uticaja konjukcije između Merkura i Venere uključuju poteškoće u ljubavnim odnosima, komunikacione smetnje s partnerima i prijateljima, teškoće u donošenju odluka vezanih za finansije i mogućnost konflikata u društvenim krugovima. Važno je da budete posebno oprezni tog dana i da se trudite da komunicirate jasno i saosjećajno kako biste izbjegli potencijalne probleme i konflikte.

Ovaj datum takođe može biti povoljan za introspekciju i razmatranje vaših vlastitih vrijednosti i prioriteta. Možda ćete otkriti nove perspektive i spoznaje o sebi tokom ovog perioda. Stoga, iako se može činiti izazovnim, 14. septembar može biti i vrijeme za rast i lični razvoj, ukoliko se suočite sa svojim emocijama i mislima na konstruktivan način, prenosi Naj žena.