3 HALJINE, 2 KUHARA IZ SRBIJE, AVION ZA ZVANICE! Anastasija i Gudelj prave SVADBU u LUKS HOTELU u Sevilji, evo ko je sve na SPISKU




Vjenčanja Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u Beogradu navodno neće biti. Čitava ceremonija navodno će biti organizovana u Španiji krajem decembra kada Gudelj ima pauzu.

Kako su mladenci riješili umjesto dvije svadbe napraviće jednu, koja će biti nevideno luksuzna. Na nju će biti pozvano 50 ljudi. Od toga sa Anastasijine strane porodica Ražnatović u koju spadaju njena majka Ceca, tetka Lidija sa porodicom, zatim Veljko i Bogdana i Anastasijinih sedam-osam prijatelja, među kojima će biti i kuma. Gudelj zove svoju porodicu i saigrače iz kluba.

Svadbeno veselje navodno biće održano u jednom od najluksuznijih hotela u Sevilji čija je sala već zakupljena za kraj decenibra.

Anastasija Ražnatović

– Anastasija za svoje goste iz Beograda organizuje avion i oni će svi dobiti avio karte i nekoliko dana smještaja u hotelu u kome će biti svadbeno veselje i organizovano. Naravo, u to nisu uračunati Ražnatovići koji finansijski mogu sve to da podnesu, već njeni prijatelj koji nemaju novca za toliki trošak – priča izvor za Skandal.

Oni će na tom veselju obaviti građansko vjenčanje i tada će Anstasija i zvanično uzeti prezime Gudelj. Kako se piše, ona već uveliko traži vjenčanicu.

Neće biti klasična vjenčanica već haljina koja će podsjećati na vjenčanica, Anastasija razmišlja čak i o tome da svoju haljinu koju će nositi taj dan za nju specijalno dizajnira neki poznati svetski dizajner. Dok Nemanja igra fudbal, ona bira i njemu odjelo za svadbenu ceremoniju. Mladenci će se nekoliko puta i presvući tokom svadbenog veselja, a Anastasija će na raspolaganju imati čaki tri haljine.

Anastasija Ražnatović

Što se tiče menija, osim tradicionalne španske kuhinje, Anastasija je željela da gosti koji su iz Španije imaju priliku da nešto probaju srpsku kuhinju pa će zbog toga iz Beograda put Sevilje nekoliko dana prije vjenčanja poći i dva šefa koja će se baviti isključivo spremanje hrane koja je tradicionalna na našim prostorima.

Porodice Ražnatović i Gudelj se mladencima ne miješaju u svadbenu organizaciju, ali su navodno prije nekoliko dana dobili obavještenje da krajem decembra nemaju nikakve planove kako bi se svi okupil i proslavili vjenčanje Anastasije i Nemanje.

Skandal