VJENČANJE U TAJNOSTI – Stanija Dobrojević odlučila da ne čeka više i stane na ludi kamen! Prelijepa kao i uvijek

Stanija Dobrojević, prva i najomiljenija starleta, pravi vjenčanje na Karibima.

Njeno srce osvojio je anonimni mladić sa ovih prostora koji već duže vrijeme živi i radi u inostranstvu.

Stanija je raskinula sa dečkom sa kojim je bila u vezi od prošle godine, nakon razlaza sa Markom Markovićem, ali nije dugo ostala sama. Poslije samo nekoliko nedelja “pala” je na momka koji je sa naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu i kao i ona ima 38 godina. Njen izabranik često putuje na posao u Ameriku, gdje su se i upoznali. Ona je “zaglavila” iza uspešnog biznismena, a on je drži kao vodu na dlanu! Nije bila ni približno zaljubljena, pa me ne čudi što je nakon samo nekoliko mjeseci počela planirati budućnost s njim. Stanijina prijateljica otkriva da žudi da se uda i dobije dete.

Ona dodaje da je atraktivna starleta već dobila vjerenički prsten:

Nazvala me prošlog mjeseca i rekla da se zaručila! Rekla mi je da su ona i njen dečko bili na odmoru u Las Vegasu i da ju je tamo zaprosio. Priredio je romantičnu večeru na balkonu hotela u kojem su odsjeli i izvadio prsten. Bila je oduševljena! Sada su zajedno u Majamiju i tamo će ostati do vjenčanja. Sve mi se to učinilo prebrzo, pa sam je pitao da li je trudna, ali mi je rekla da nije.

Prema njenim riječima, romantičnom venčanju će prisustvovati samo najbliži članovi porodice.

Čim se vjerila, pozvala je majku Slavicu i brata Sanija. Rekla im je da sprema vjenčanje na Karibima i da će im poslati avionske karte. Iznenadila sam se što je odlučila da sve bude na obali mora, pred malim brojem ljudi, jer mi je ranije rekla da želi veliko i glamurozno vjenčanje. Očigledno je odustala od toga.

 

Iako će vjenčanje biti intimno, starleta ipak želi bajku.

Sada je u potrazi za dekoraterom, jer želi da sve bude u njenoj omiljenoj roze boji. Čak će imati i roze cveće u kosi. Ona kaže da će ona biti Barbi, a mladoženja Ken – kaže Stanijina drugarica.