PORUKA OSVANULA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: “Saučešće porodici, a muža razumijem” —

pohod Nermina Sulejmanovića ostavio je Bosnu i Hercegovinu i regiju bez riječi.

Svirepo je svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović pred desetinama hiljada očevidaca na Instagramu, dok je njihove devetomjesečna beba ležala plačući.

Na snimku koji je Sulejmanović uživo prenosio, Nizama je bila prebijena do neprepoznatljivosti. Toliko iznemogla, odgovorila je na njegovo pitanje „Zašto ga je prijavila policiji?“ sa „Plašila sam se za sebe i dijete“.

ISnimak je dodatno utjerao strah u kosti svima. Ipak, nije bio kraj. On uključio lajv na Instagramu i svojim pratiocima predstavio plan i izvještaj o učinku.

Građane je dodatno uznemLrila jeste količina komentara podrške upućenih Sulejmanoviću. Naime, bilo je onih koji su veličali . Iako su oba videa obrisana, na društvenim mrežama i dalje se šire komentari podrške iz Gradačca.

Jedan od najnovijih je objavio muškarac na Facebooku podijelio fotografiju nesrećne Nizame, a u opisu napisao: „Saučešće porodici, a muža razumijem“. Bolesno, ali emotikon koji označava smijeh do suza je dodatno.

Brojni su reagovali i prokomentarisali da se dotični treba ispitati, ali i uhapsiti, ipak autor objave nije odustao od svog stava. Nastavio je sa raspravom poručivši da će uvijek stati uz muškarca, dok žene trebaju stajati uz žene.