Jutro posle svadbe tražio razvod, nećete verovati zbog čega

Nedavno je žena iz Sidneja u radijskoj emisiji Hit Network Abi Čatfild ispričala kako je suprug već prve bračne noći zatražio razvod od nje samo zato što nije želela seks. Rekla je da je tu prvu noć očekivano hteo seks, te se razbesneo kad ga je ona odbila. Već sledeće jutro on je tražio razvod, zbog čega su se mladenci samo dve nedelje posle venčanja i službeno rastali.

Njena neverovatna priča šokirala je i voditelje i slušatelje koji su se posle nje javljali u emisiju da komentarišu postupak nesuđenog supruga.

“Nisam bila u braku ni 24 sata pre nego što je moj suprug hteo razvod, a rastali smo se dva nedelje kasnije. U noći venčanja kada smo se vratili u hotelsku sobu, nisam mu dala ono što je želeo”, rekla je, a kad je voditelj pitao da li misli na seks, žena je potvrdila.

„Bila sam tako umorna da nisam htela, a on je sledeći dan samo zbog toga zatražio razvod. Čudi me samo što nisam pre shvatila kakav je i da mu je samo to bilo bitno”, rekla je, a ubrzo su i drugi počeli zvati emisiju komentarišući priču.

„Kakav odvratan tip“, započela je jedna slušateljka rekavši kako je čula da se mnogi ljudi prve bračne nemaju seks, jer su jako umorni.

„Iako bi većina muškaraca htela bilo kada”, zaključila je, a priča je objavljena i na TikToku gde je brzo privukla veliku pozornost. Mnogi su korisnici ženi poručili da bude srećna jer je očito „u zadnji čas izbegla život s takvim muškarcem“, a bilo je i onih koji su zaključili kako „muškarci poput njega zaslužuju da ostare sami“.

izvor prva.rs