HOROSKOP ZA 17. OKTOBAR: Bikove očekuje naporan dan, a ovom znaku će brzopletost stvoriti gomilu problema




Provjerite svoj dnevni horoskop za 17. oktobar 2023. godine.

Ovan 

Posao: Imat ćete neke izvore informacija koji će vas nervirati, imat ćete problema u dogovorima, s papirima, mogući su problemi s promjenama planova u zadnji čas.

Ljubav: Današnji dan obojite nijansama pozitivne energije, pogodne za jasne, konkretne korake i promjene na bolje.

Zdravlje: Povedite računa o svom imunitetu.

Bik

Posao: Pred Bikovima je naporan dan. Iako ćete imati podršku bliskih suradnika i nadređenih, uglavnom će sve ići sporo i imat ćete osjećaj da stojite u mjestu.

Ljubav: Iskoristite povoljne aspekte i poradite na poboljšanju odnosa, budite opušteni, družite se, proširite krug prijatelja, jednom riječju uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro

 žena pije kavu

 

Blizanci

Posao: Očekuju vas nove poslovne prilike, ponude koje vrijedi razmotriti. Hoćete li ih koristiti ili ne, ovisi o vama i o tome koliko ste u mogućnosti posvetiti se novom poslu ili projektu.

Ljubav: Ako ste slobodni, bit će više prostora za nove događaje i lijepa poznanstva, a posebno bi mogao biti zanimljiv susret s osobom koja je zauzeta ili na neki način teško dostupna.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Danas nećete moći puno utjecati na cjelokupnu situaciju, morate biti strpljivi i uporni u realizaciji svog dijela posla, s naglaskom na povremene prilagodbe.

Ljubav: Odgovaralo bi vam da promijenite dnevnu rutinu, da više izlazite i vodite aktivniji društveni život.

Zdravlje: Mogući želučani problemi

Lav

Posao: Danas će biti potrebno da energiju uložite na nekoliko područja i da se dobro organizirate jer će vam pažnja biti raspršena zbog brojnih obveza.

Ljubav: Ono čega se treba kloniti su pretjerana prigovaranja, zanovijetanja i obraćanja pažnje na sitnice.

Zdravlje: Osjetljivost dišnog sustava.

Djevica

Posao: Vrijeme je da preuzmete inicijativu u svoje ruke, ma koliko vam to bilo teško, a sve u cilju boljeg funkcioniranja i bržeg obavljanja svakodnevnih poslova.

Ljubav: Slobodne Djevice, vjerojatno postoji netko preko poslovnog segmenta, prijatelja ili društvenih mreža tko se već duže vrijeme zanima za vas.

Zdravlje: Pojačajte prehranu i unos vitamina.

 žena radi

Vaga

Posao: Svaka žurba i brzopletost može vam samo stvoriti probleme i odvesti vas u pogrešnom smjeru. Budite oprezni u komunikaciji sa suradnicima.

Ljubav: Dobar je period za druženja, izlaske, provod i uživanje. Možete upoznati osobu koja će vas osvojiti na prvi pogled.

Zdravlje: Moguće su respiratorne infekcije.

Škorpion

Posao: Danas ne računajte previše na solidarnost i lojalnost suradnika, sve ćete morati sami.

Ljubav: Generalno, imate dobru komunikaciju sa partnerom, ali neke informacije, saznanja, događaji – to vas opterećuje. trebate se više truditi jedno oko drugog.

Zdravlje: Osjetljivost urogenitalnog trakta

Jarac

Posao: Ovaj dan nije pogodan za započinjanje novih poslovnih projekata. Dovršavajte samo ono što je potrebno vezano za vaš konkretan posao, nemojte drugima davati savjete ili sugestije.

Ljubav: Slobodni Jarci, nove prilike za novu ljubav su tu. Neka sve ide svojim tijekom.

Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Vodenjak

Posao: Vjerojatno ćete biti angažirani na mnogo načina i kroz neke dodatne ili honorarne poslove. Samo naprijed, moguće su nove poslovne promjene, pozitivne za vas.

Ljubav: Vaši osjećaji i ponašanje sada su vrlo intenzivni, ali uz velike oscilacije. Ponekad ćete pronaći svog partnera, ponekad ćete biti na rubu sukoba.

Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Riba

Posao: Pred Ribama je jako dobar radni dan. Poslovne zadatke rješavate s puno elana i poleta i realno vučete druge da budu učinkovitiji.

Ljubav: Ne zaboravite da sada mnogo toga iz vaše perspektive izgleda drugačije, a to ne mora značiti da je vaša perspektiva i vaše viđenje jedino ispravno i ispravno.

Zdravlje: Bez ozbiljnih upozorenja.